mycket ätande!

Tänkte berätta om dagen om ni har varit inne tidigare så kanske ni har sett andra inlägg men vi har tagit bort dom.
Idag iallafall så har vi ätit massor känns det som vi vaknade halv tio och åt frukost halv elva.Sen gjorde vi oss i ordning för att gå ner till grabbarna och klockan typ ett så åt vi lunch och massor av kakor,medans vi kollade på färjorna kom förbi.
Vi tog en cykeltur sedan på en 70 väg haha och där på en sten satt en gubbe och rökte med ett gevär i handen det var lääskigt  så vi gick upp i skogen med cyklarna.Först gick vi upp för en jättebrant backe med massa lera och stenar,rötter och sånt mm.
Vi gick kanske i en kvart och pratade tills vi kom ut till vägen som ledde upp till mitt/idas hus.Där träffade vi en kompis pappa som undrade om vi ville komma och äta kladdkaka och vi sa såklart ja :D Vi gick hem till ida och lyssnade på musik och satt vid datan.Tills vi kom på att vi skulle ta en promenad i mörkret med pannlampor vi gick en sväng tills vi hörde någon (gubbe) säga mohahaha då blev vi rädda och sprang hem sen duschade ida och sen bästemde mikaela sig för att hon också skulle duscha..
Vi åt middag och sedan tittade vi på teve och åt godis (igen) och nu sitter vi här och försöker göra ett blogginlägg och vi har väl lycktats kan man väl säga??

det var vår dag tror vi ida mikaela


Blir ni sugna eller har ni ätit tillräkligt med godis redan?? (inte våran godisskål)

Kommentarer
Postat av: Malin

Om inläggen försvinner kan man kolla på arkiv så finn ibland det senaste skrivna osänt där. Bara att ändra rubrik och publicera. Lätt som en plätt! :D

2008-11-07 @ 21:31:00
URL: http://mawan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0